Cum introduc tamponul?

Nu-ţi face griji- nu este atât de greu cum pare! Videoclipul nostru te ajută să afli cum să introduci tamponul! Iată şi o explicaţie pas cu pas:
 
Mai întâi, spală-te pe mâini, apoi, relaxează-te! Găseşte cea mai bună poziţie pentru tine! Poţi sta pe toaletă sau în picioare, cu un picior ridicat pe marginea căzii.

Ţine tamponul cu ambele mâini şi răsucește în direcţia săgeţilor pentru a îndepărta ambalajul, din partea în care se află firul. Întinde firul de îndepărtare şi trage tare de acesta. Apasă cu vârful degetului pe baza tamponului şi scoate partea de sus a ambalajului. Introdu uşor tamponul cât este posibil în vagin. Dacă simţi rezistență, modifică uşor direcţia.

Dacă simţi în continuare tamponul, întrodu-l mai mult. După ce a ajuns unde trebuie, în centrul vaginului, nu îl vei mai simţi. Spală-te din nou pe mâini. Ar fi o idee bună să încerci să afli care este cel mai bun mod de a introduce tamponul o.b.® cu uşurinţă, pentru tine.

La prima utilizare, alege cea mai mică dimensiune, o.b.® ProComfort™ Mini, cu canale spiralate şi învelişul unic, mătăsos şi moale, SilkTouch™. Nu uita că menstruaţia trebuie să se fi instalat deja atunci când foloseşti tamponul intern. Nu purta tampoane interne în afara menstruaţiei.