o.b.® ProComfort™

O.B.® ProComfort™

o.b.® a creat un tampon care este extrem de uşor de folosit, încă de la bun început! Tampoanele o.b.® ProComfort™ au un înveliş unic şi delicat, SilkTouch™, care le permite să alunece extrem de uşor, atât la introducere, cât şi la îndepărtare. Şi datorită tehnologiei o.b.® cu canale interconectate unice, tu te vei bucura de senzaţia unei protecţii de încredere pe întreg parcursul nopţii.

Cum îmi oferă o.b.® ProComfort™ confort sporit şi protecţie de încredere?

  • o.b.® ProComfort™ cu înveliş unic SilkTouch™ alunecă uşor pentru introducere şi îndepărtare uşoară pentru conform optim.
  • Tehnologia DynamicFit™ cu expansiune 3D, se adaptează corpului tău după introducere, iar canalele interconectate unic absorb lichidul şi ajută eficient la redirecţionarea acestuia pentru protecţie de încredere şi pentru liniştea ta.
  • Canalele spiralate oferă protecţie de încredere: lichidul este absorbit eficient către interiorul tamponului.

Când este ProComfort ™ alegerea Perfectă pentru mine?

Dacă ai început să foloseşti tampoane interne de puţin timp, o.b.® ProComfort™ Mini este tamponul o.b.® potrivit pentru tine. Este dedicat celor pentru care uşurinţa introducerii şi îndepărtării sunt importante, au un vârf special şi sunt extrem de mici, subţiri şi fine, datorită învelişului SilkTouch™. Toate acestea le fac extrem de uşor de utilizat.

o.b.® ProComfort™ nu sunt dedicate doar celor aflate la început de drum. Sunt dedicate tuturor celor pentru care introducerea şi îndepărtarea uşoară sunt importante, cu precădere în zilele cu flux redus.

Ce produs o.b.® ProComfort™ este potrivit pentru mine? o.b.® ProComfort™ este disponibil cu diferite capacităţi de absorbţie pentru necesităţile tale, în funcţie de intensitatea fluxului.

Îţi recomandăm să foloseşti întotdeauna un tampon cu capacitatea minimă de absorbţie necesară pentru fluxul tău menstrual, marcată prin picăturile de pe ambalaj.

Descoperă produsul care ţi se potriveşte folosind selectorul nostru.
 

Mini

Imagine cu un pachet de tampoane O.B.® ProComfort™ Mini. Produsul are două picături, ceea ce indică faptul că este recomandat pentru zilele cu flux redus sau celor care au început să folosească tampoane interne de puţin timp.

Normal

Imagine cu un pachet de tampoane O.B.® ProComfort™ Normal. Produsul are trei picături, care indică faptul că este adecvat pentru zilele cu flux mediu spre abundent.

Super

Imagine cu un pachet de tampoane O.B.® ProComfort™ Super. Produsul are patru picături, care indică faptul că este adecvat pentru zilele cu flux abundent spre foarte abundent.

Super Plus

Imagine cu un pachet de tampoane O.B.® ProComfort™ SuperPlus. Produsul are şase picături, care indică faptul că este adecvat pentru zilele cu flux foarte abundent.